Varastojen ja työkoneiden kunnossapito ja logistiset tukipalvelut ​
– proaktiivista optimointia teollisuudelle ja kiinteistöille ​

Laadukkaat palvelut

Merkinnät

  • Varastojen merkintä on erikoisalaamme. Meillä on aina mukana teollisuuskäyttöön tarkoitetut tarra- ja kylttitulostimet. Suunnittelemme, tulostamme ja asennamme tarvittavat kyltit, opasteet ja varastomerkinnät sisä- ja ulkotiloissa. Käytämme korkealaatuista vinyyliä ja merkintöjen kestoksi lupaamme 1-10 vuotta asiakkaan tarpeen mukaan.
  • Teemme myös varastoruutujen, kulkuväylien jne. lattia- ja asfalttimerkinnät maalilla, tarkkaa jälkeä nopealla aikataululla​.

 

Pesut ja huollot

  • Kuumavesipainepesut max. 230bar ja 140 °C siirrettävällä kalustollamme riittää useimpiin kohteisiin; Työkoneet, hallit ja varastot, pihat, katot, aurinkopaneelit, veneet, graffitit jne.​
  • Työkoneiden kevythuollot, niihin kuuluu esim. täydellinen puhdistus sisältä ja päältä, nesteiden ja renkaiden tarkistus ja rasvanippojen täyttö.

 

Agentuuritoiminta

  • Agentuuritoimintamme palvelee trukkien maahantuojia välittämällä heidän tuotteitaan logistiikkayrityksille. 25:n vuoden kokemus varasto- ja terminaalilogistiikasta on tuonut ratkaisukeskeisen näkemyksen sähkö- ja polttomoottorikäyttöisten vastapainotrukkien ja lisälaitteiden valintaan. Yhdistämme ostajan ja myyjän kunnossapitotöiden yhteydessä luontevalla ja todelliseen tarpeeseen pohjautuvalla markkinoinnilla.

 

Pikaviestisovellukset ja -laitteet​

  • Toimitamme PTT(POC)-pikaviestisovelluksia ja –laitteita, koulutamme ja ylläpidämme järjestelmiä tarvittaessa. Perinteisesti yhteydenpito työnjohdon ja operaattorien välillä on hoidettu joko vhf/pmr-puhelimilla tai pelkällä puhelimella, tai molemmilla. Radioaaltojen käytössä on kuuluvuusongelmia, puhelinta käytettäessä taas hankaluuksia tavoittaa suurempia ryhmiä kerralla riittävän nopeasti.Usein lopputuloksena on että käytetään molempia viestikanavia ristiin, viestintä pirstaloituu eikä tavoita kaikkia kohteita. PTT-sovellusta käytettäessä voit tavoittaa vaikka 100 operaattoria jotka voivat olla missä vain 4G-verkon sisällä. Operaattorien keskinäiselle liikenteelle ei ole rajoitteita, käyttäjäryhmiä voi olla useita tarpeen mukaan ja myös privaattiyhteys hoituu yhdellä painalluksella.

 

Filosofiamme

Työntekijän, operaattorin, näkökulma on meille lähtöpiste josta toiminnan järkevöittämisen tulisi alkaa. Likaiset, vanhat työkoneet ja varastot, puutteelliset merkinnät, rätisevät radiopuhelimet lisäävät merkittävästi hukkaa vaikuttamalla mm. työskentelynopeuteen, sairauspoissaolojen määrään, yleiseen jaksamiseen ja motivaatioon. ”En minä jaksa kun ei firmakaan tee asialle mitään”-on usein se ongelma mikä ei näy missään mutta on kuitenkin läsnä, koko ajan, joka päivä.  Toimintamme tuottaa lisäarvoa tarjoamalla käyttöympäristöön sopivat, puhtaat työkoneet, selkeät ja siistit varastot joissa kaikki on paikallaan ja kaikelle on oma paikkansa. Se on meidän tavoitteemme sinun yrityksessäsi. Työtyytyväisyys ja motivaatio lisääntyvät ja tehokkuus kasvaa. Kannattavuus paranee.

Ilmasto

Haluamme olla mukana ilmastotietoisuuteen pyrkivässä teollisessa toiminnassa ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan hyvittämään hiilijalanjälkeämme joka vuosi mitätöimällä päästöjä erilaisia CO²-päästöleikkureita käyttämällä.

Haluatko jättää tarjouspyynnön palvelustamme tai kysyä lisätietoja?

5 + 3 =

GT Logistics Service

Kirkkotie 236
21270 Nousiainen

+358 503 228 850

Jukka Huolman

Operaatiomanageri